Login Creeaza cont 0745634915

Despre noi

Suntem o companie națională care din 2014 oferă servicii și produse premium construcțiilor industriale, comerciale sau rezidențiale.

Activitatea noastră principală este furnizarea de produse și echipamente sanitare, termice, de climatizare și ventilație, respectiv de prevenție și stingere a incendiilor.

În completarea acestora, ne-am întregit portofoliul cu servicii precum proiectare și consultanță în construcții, montaj sau asistență tehnică, respectiv mentenanță și reparații asupra instalațiilor și sistemelor pe care le furnizăm.


Ce ne diferențiază

Avem în portofoliu peste 42 furnizori de instalații și sisteme premium, fiind printre puținele companii din România care deservește piața construcțiilor realizate la cele mai exigente standarde de calitate.

Motiv pentru care ne-am conturat propria rețetă a construcțiilor durabile, efi- ciente și sigure, indiferent de direcția lor de folosire. Acest lucru este confirmat de experiența proiectelor de amploare în care mereu suntem implicați: Kaufland, Lidl și Penny Market.

Ce ne descrie

Avem în echipa noastră specialiști cu experiență profesională de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor și al ingineriei, ce posedă cunoștințe solide și abilități tehnice specifice.