Login Creeaza cont 0745634915

Termeni și condiții

1.    PREAMBUL

Acest document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a paginii de internet va și condițiile de achiziţionare a produselor și serviciilor comercializate prin intermediul acestei pagini de internet (denumit în continuare "Termenii și Condițiile").

Politica de retur (Returnare produs), Politica de confidențialitate, precum și orice alte documente la care se face referire în cuprinsul acestui document, și / sau care sunt în legătură cu utilizarea paginii de internet vasco-instalatii.ro fac parte din Termeni și Condiții. Prin acceptarea Termenilor și a Condiţiilor, vă exprimați acordul și acceptați și Politica de retur, Politica de confidențialitate, precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document.

Titularul paginii de internet vasco-instalatii.ro și Vânzătorul tuturor serviciilor și produselor comercializate prin intermediul paginii de internet vasco-instalatii.ro este societatea VASCO TEHNIC SOLUTIONS SRL  , având sediul social Loc.MIROSLAVA, jud.IASI, Str.Strada Ioan Voda cel Viteaz, Nr.1, Sc.A, Et.PARTER, Ap.1, cod de identificare RO33236831.

Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, sunteți obligat să părăsiți imediat pagina de internet vasco-instalatii.ro și să nu utilizați niciunul din serviciile oferite prin intermediul acestei pagini de internet.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.

VASCO TEHNIC SOLUTIONS SRL (titularul paginii de internet vasco-instalatii.ro) își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile. Orice modificări aduse Termenilor și Condiţiilor vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe această pagină de internet. Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor si Condiţiilor, înainte de fiecare comandă, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la Termeni și Condiții vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@vasco-iasi.ro

2.    DEFINIȚII

Titularul paginii de internet vasco-instalatii.ro și Vânzătorul tuturor serviciilor și produselor comercializate prin intermediul paginii de internet vasco-instalatii.ro este societatea VASCO TEHNIC SOLUTIONS SRL  , având sediul social Loc.MIROSLAVA, jud.IASI, Str.Strada Ioan Voda cel Viteaz, Nr.1, Sc.A, Et.PARTER, Ap.1, cod de identificare RO33236831 .

Vizitator - orice persoană fizică care accesează și navighează pe pagina de internet vasco-instalatii.ro

Utilizator - orice persoană fizică care creează/accesează un cont de utilizator creat pe pagina de internet vasco-instalatii.ro

Cont de utilizator - secțiunea formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Utilizatorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumparatorului. Utilizatorul este responsabil și se va asigura ca toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.

Cumpărătorul - orice persoană fizică sau juridică care, prin plasarea și înregistrarea unei comenzi: (a) on-line pe pagina de internet vasco-instalatii.ro sau (b) telefonice, acționează în alte scopuri decât cele specifice activității sale comerciale sau profesionale, având, potrivit legii, calitatea de consumator.

Comanda on-line - solicitarea online transmisă de către Cumpărător, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare și plasarea unei comenzi pe pagina această de internet, în vederea achiziționării de Produse și Servicii comercializate online, în condițiile prevăzute de prezentele Termeni și Condiții.

Comanda telefonică – solicitarea telefonică transmisă de către Cumpărător, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare, în vederea achiziționării de Produse și/sau Servicii comercializate online, în condițiile prevăzute în prezentele Termeni și Condiții.

Comanda - Comanda on-line și / sau Comanda telefonică.

Produs - orice bun comercializat de către VASCO TEHNIC SOLUTIONS SRL   prin intermediul paginii de internet www.vasco-instalatii.ro, solicitat de către Cumpărător prin Comanda lansată pe pagina de internet vasco-instalatii.ro, care urmează să fie livrat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în prezentele Termeni și Condiții.

Serviciu - orice serviciu comercializat de către VASCO TEHNIC SOLUTIONS SRL   prin intermediul paginii de internet www.vasco-instalatii.ro solicitat de către Cumpărător prin Comanda, care urmează să fie prestat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în prezentele Termeni și Condiții.

Contract - contractul încheiat între Vânzător și Cumpărător, în conformitate cu Termenii și Condițiile expres acceptate de acesta din urmă.

Vânzător - vasco-instalatii.ro societatea VASCO TEHNIC SOLUTIONS SRL  , având sediul social Loc.MIROSLAVA, jud.IASI, Str.Strada Ioan Voda cel Viteaz, Nr.1, Sc.A, Et.PARTER, Ap.1, cod de identificare RO33236831 .

 

3.    DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Mărcile înregistrate de către VASCO TEHNIC SOLUTIONS SRL   și VASCO TEHNIC SOLUTIONS SRL este protejat conform prevederilor legale în vigoare, și utilizarea oricăror semne, denumiri  identice și / sau similare mărcilor înregistrate de către VASCO TEHNIC SOLUTIONS SRL   pentru produse și / sau serviciile similare sau diferite, sau comercializarea oricăror produse și / sau servicii sub semne și / sau denumiri identice și / sau similare constituie infracțiune și se pedepsește potrivit legii.

Conținutul și elementele grafice ale paginii de internet, inclusiv dar fără a se limita la acestea, tot conținutul în format text, imaginile, elementele audio-vizuale, programe software, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor și facilităților prezente și viitoare, cu excepția cazului când este menționat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar și orice alt material, transmis sub orice formă de și către Utilizatori (prin vizualizare directă pe pagina de internet, prin newslettere , publicații social media etc,) aparțin titularului paginii de internet vasco-instalatii.ro și reprezintă conținutul paginii de internet.

Conținutul paginii de internet, indiferent de zona in care se află pe site și indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale. Orice utilizare de conținut de către terțe persoane în alte scopuri decât cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al titularului paginii de internet. Astfel este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distributia parțială, integrală sau modificată a conținutului acestei pagini de internet sau a oricărei părți a acestuia efectuate în alte scopuri decât cel personal, fără consimțământul dat în scris de către titularul www.vasco-instalatii.ro

În cazul în care doriți să obțineți consimțământul nostru pentru utilizarea oricărui material, text etc. din conținutul paginii de internet, sau în cazul în care doriți să ne sesizați în legătură cu orice fel de utilizare neautorizată al oricărei imagini, text, material, conținut, material audio-video pe pagina de internet și orice fel de încălcare ale drepturilor de autor, puteți să ne scrieți e-mail la adresa: office@vasco-iasi.ro

4.    ACCESUL ȘI FUNCȚIONAREA PAGINII DE INTERNET VASCO-INSTALATII.RO ȘI SERVICIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL PAGINII DE INTERNET.

Vânzătorul ia toate măsurile și depune toate eforturile posibile pentru ca informațiile publicate pe pagina de internet, inclusiv descrierea Produselor şi a Serviciilor, precum și prețurile listate, să fie, în orice moment, corecte şi complete. Cu toate acestea, erorile nu pot fi excluse în totalitate. În asemenea situații, Vânzătorul va lua măsurile necesare să înlăture toate erorile survenite în cel mai scurt timp posibil.

Dumneavoastră, în calitate de Utilizator și / sau Cumpărător va trebui să aveți în vedere faptul că achiziționarea produselor prin comanda on-line înseamnă o experiență diferită de aceea de achiziționare off-line, în magazine sau alte locuri de comercializare.

Fotografiile şi imaginile de pe pagina de internet au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exactă a Produsului şi a detaliilor incluse, trebuie să citiți cu atenție descrierea corespunzătoare a Produsului.

Produsele vor fi livrate numai în măsura în care sunt disponibile, existând astfel riscul ca Vânzătorul să nu poate livra Comanda. De asemenea, Vânzătorul își rezervă dreptul de a retrage orice Produs de la vânzare, în orice moment. În asemenea situații, singura responsabilitate al Vânzătorului față de Dumneavoastră este rambursarea integrală a sumelor plătite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare, în termen maxim de 14 (paisprezece) zile.

5.    ÎNREGISTRAREA PE VASCO-INSTALATII.RO

La plasarea unei comenzi veți avea posibilitatea de a vă înregistra pe pagina noastră de internet. În cazul în care doriți să comandați fără a vă înregistra, aveți și această posibilitate, însă aveți obligația de a ne furniza datele personale necesare pentru onorarea comenzii, cum ar fi datele de facturare, datele de livrare etc. La deschiderea contului de Cumpărător solicităm date personale și / sau date ale persoanei juridice care sunt necesare pentru identificarea Cumpărătorului și prevenirea oricărui abuz legată de identitatea acestuia, precum și pentru îndeplinirea Contractului și livrarea comenzii plasate de către Cumpărător.

În scopul înregistrării unui Vizitator pe pagina de internet www.vasco-instalatii.ro și pentru a putea deveni Utilizator prin deschiderea unui Cont în vederea lansării de Comandă, Vizitatorul trebuie să aibă 18 ani împliniți, să comunice Vânzătorului la înregistrare o adresă de livrare validă, o adresă de e-mail validă, și un număr de telefon unde poate fi contactat.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a refuza solicitarea de înregistrare în măsura în care constată că informațiile furnizate sunt în mod vădit neconforme cu realitatea. Vânzătorul nu are nici o responsabilitate cu privire la livrarea comenzilor și / sau orice fel de erori în cazul în care Cumpărătorul la înregistrare sau la plasarea Comenzii a furnizat informații incomplete și / sau greșite, sau în mod vădit nevalabile și / sau neconforme cu realitatea.

După înregistrare Utilizatorul va primi un e-mail de confirmare a înregistrării care conține un link de acces la contul Utilizatorului.

6.    LANSARE DE COMANDĂ

Cumpărătorul va putea lansa comanda prin alegerea produsului dorit și apăsarea butonului ”Adaugă în coș”. În cazul în care dorește să beneficieze de cupoane, trebuie să introducă codul cuponului și să apese butonul ”CUPON”. În ”Coșul de cumpărături” va apare imediat dacă cuponul a fost acceptat și Cumpărătorul va putea verifica imediat și reducerea comercială (discount) primită. Pentru a putea finaliza comanda, Cumpărătorul va apăsa ”Confirma comanda” și după acest pas va alege între autentificare, sau cumpărarea în calitate de utilizator neînregistrat. Cumpărătorul va furniza la pasul următor datele necesare pentru facturare și livrarea produsului. La modul de livrare, Cumpărătorul poate să aleagă între livrarea produsului la adresa de livrare, sau preluarea produsului personal la unul din magazinele noastre din țară. La modul de plată, Cumpărătorul va alege modalitatea de plată, având opțiunile ramburs, card (euplatesc.ro) și ordin de plată. La finalizarea comenzii Cumpărătorul are posibilitatea de a-și verifica încă o dată coșul său de cumpărături, să scrie mesaj, observații lângă comandă, și va accepta termenii de contractare.

După lansarea comenzii Cumpărătorul va fi informat imediat despre înregistrarea comenzii printr-un mesaj apărut pe pagina de internet, și va primi un e-mail prin care va fi informat despre intrarea Comenzii în prelucrare și cu detaliile Produselor, costul total al Comenzii online, inclusiv costurile de livrare.

În următoarea zi lucrătoare de la plasarea comenzii, Cumpărătorul va fi contactat prin telefon din partea asistentului comercial webshop vasco-instalatii.ro care va confirma Comanda, datele de livrare conform Comenzii, și poate să ofere Cumpărătorului alte Produse accesorii și / sau în legătură cu Comanda.

După confirmarea telefonică a comenzii, Cumpărătorul deasemenea va fi informat prin e-mail despre starea de prelucrare a comenzii.

Contractul între Vânzător și Cumpărător se va considera încheiat la momentul în care Cumpărătorul va fi informat prin e-mail că a fost acceptată Comanda de către Vânzător și aceasta este în curs de prelucrare.

Cumpărătorul are posibilitatea să anuleze comanda efectuată până la momentul livrării acesteia.

7.    PREȚURILE

Prețurile produselor și serviciilor afișate în cadrul paginii de internet www.vasco-instalatii.ro includ taxa pe valoarea adăugată (T.V.A.) conform legii in vigoare.

Preţurile sunt valabile în momentul comenzii, fiind afişate lângă produsele magazinului nostru. Preţurile afişate nu conţin taxa de transport / livrare.

Informații despre taxa de livrare și transport se găsesc la condițiile comenzii și pot fi citite cu ocazia plasării Comenzii înainte de finalizarea comenzii, respectiv printre condiţiile de cumpărare. Costurile de livrare și transport sunt evidențiate separat, precum și pragul valorii totale de achiziție de la care costurile de transport și livrare sunt gratuite.

În situaţia în care apar erori sau nereguli la produse sau preţuri, Vânzătorul își rezervă dreptul la corectarea acestora. În astfel de situaţii, după evaluarea respectiv corectarea erorii, Cumpărătorul este informat despre modificări. Cumpărătorul are posibilitatea să-şi confirme încă odată Comanda, sau oricare dintre părţi poate renunţa la aceasta.

8.    FACTURARE ȘI PLATĂ

Modalitatea de plată si termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile si / sau Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Vânzătorul, societatea VASCO TEHNIC SOLUTIONS SRL, va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii precum şi pentru orice alte plăți aferente Comenzii atât în format electronic, prin poșta electronică adică la adresa de e-mail menționată de Cumpărător în Contul său, cât și în format tipărit.

Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza, ori de câte ori este necesară, datele din Contul său și să acceseze informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi, existente in Cont.

Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul îsi exprimă acordul să primească facturile în format electronic prin poșta electronică, la adresa de e-mail menționată in Contul său.

În cazul în care aceste informații nu sunt disponibile în Contul de client într-un interval de timp de 48 de ore, Clientul trebuie să ne sesizeze acest aspect pe adresa de mail office@vasco-iasi.ro

Cumpărătorul va putea opta între următoarele modalități de plată:

  • Plata prin serviciul oferit de euplătesc.ro, caz în care Cumpărătorul va fi ghidat printr-un link către platforma serviciului de plată securizată euplătesc.ro.
  • Plata ramburs, în numerar, moneda lei cu ocazia livrării Produsului și / sau al Serviciului la adresa de livrare sau cu ocazia preluării Produsului și / sau al Serviciului în magazinele din țară a societății VASCO TEHNIC SOLUTIONS SRL 
  • Plata prin ordin de plată, caz în care Cumpărătorul va primi prin e-mail detaliile de plată și factura electronică după lansarea Comenzii

9.    LIVRAREA PRODUSELOR, TRANSMITEREA RISCURILOR ȘI DREPTUL DE RETUR

Vânzătorul se obligă să livreze Produsele în sistem de curierat door-to-door către adresa specificată de Cumpărător sau în magazinele VASCO TEHNIC SOLUTIONS SRL, conform opțiunii Cumpărătorului, și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Livrarea Produselor, prin intermediul societății de curierat sau prin flota proprie de autovehicule a Vânzătorului, în sistem door-to-door, se va efectua conform următoarelor termene:

  • În cazul produselor care se află în stocul vasco-instalatii.ro, și apare pe pagina noastră de internet mențiunea “În stoc” sau “Stoc limitat” comenzile vor fi livrate în termen de 1-2 zile lucrătoare de la data plasării comenzii
  • În cazul produselor care nu se află în stocul vasco-instalatii.ro, și apare pe pagina noastră de internet mențiunea ”La comandă”, comenzile vor fi livrate în termen de 7-90 zile calendaristice de la data plasării comenzii

În ziua livrării Cumpărătorul va fi contactat de către societatea de curierat / asistentul comercial al Vânzătorului prin telefon sau SMS, la numărul de telefon mobil pe care l-a furnizat în timpul procesului de comandă. În cazul asigurării livrării prin societatea de curierat Cumpărătorul va fi informat prin SMS despre codul de livrare AWB al produselor comandate.

Vânzătorul depune toate eforturile pentru a livra Comanda la data agreată, atât în cazul opțiunii prin curier cât și în cazul livrării la magazinul său propriu. În cazul în care Produsul nu va fi ridicat din magazinul Vânzătorului la data stabilită și agreată de Cumpărător, comenzile nepreluate vor fi depozitate pentru un interval de timp adițional de 48 de ore. La expirarea termenului de depozitare Comanda - Contractul va fi considerat desființat de plin drept, fără nici o notificare prealabilă din partea Vânzătorului și fără intervenția instanței de judecată. Suma corespunzătoare acestei Comenzi neridicate va fi integral rambursată în termen maxim de 14 zile calendaristice de la data expirării termenului de depozitare.

Livrarea Produselor și / sau prestarea Serviciilor vor avea loc la adresa indicată în acest scop de către Cumpărător în timpul procesului de comandă. Este necesar ca adresa specificată pentru livrarea Produselor și prestarea Serviciilor să fie pe teritoriul României. Cumpărătorul este unicul responsabil să se asigure că livrarea și, după caz, prestarea Serviciilor se pot face la această adresă specificată şi că este disponibil la această adresă, atât la data livrării, pentru acceptarea / preluarea Produselor comandate, cât și la data prestării Serviciilor solicitate. Cumpărătorul are posibilitatea să specifice o adresă de livrare și, după caz, de prestare a Serviciilor diferită de cea indicată pentru facturare.

În afara de cazul în care este agreat de Vânzător și Cumpărător diferit, Vânzătorul se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu Produsele și Serviciile în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează, sau în momentul predării către reprezentantul Cumpărătorului.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Produsului și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare. Vânzătorul va efectua livrarea Produsului și a Serviciului pe teritoriul României.

La livrare, în momentul recepționării Produselor, Cumpărătorul are dreptul și obligația de a verifica corectitudinea numărului de colete primite, precum şi integritatea lor, iar orice neconformitate trebuie semnalată pe documentul de livrare aferent comenzii și trebuie să fie semnat de către Cumpărător. Refuzul de semnare a documentului de livrare reprezintă refuzul de acceptare a Produselor.  Cumpărătorul și Curierul care îi va livra produsele vor încheia un proces-verbal cu privire la orice neconformitate semnalată la recepționarea produselor, cu privire la cantitatea și / sau calitatea acestora. Aceste prevederi cu privire la recepționarea produselor sunt valabile atât în cazul livrărilor prin Curier împuternicit de către vasco-instalatii.ro, cât și în cazurile livrării prin propriul serviciu de livrare produse al vasco-instalatii.ro, adică prin flota proprie de autovehicule